Navigatie

AdorableKidzz is ontstaan uit een passie voor mode, styling en combineren. Continue op zoek zijn naar nieuwe items, nieuwe merken en het maken van net even andere combinaties. Het vinden van net dat ene item of het maken van een perfecte combinatie geeft zoveel energie dat ik daar meer mee wilde gaan doen.  Mijn passie is begonnen in 1993 op de modeacademie en sinds mijn 3 kinderen richt ik me met name op kinderkleding vandaar AdorableKidzz.

Via AdorableKidzz wil ik andere moeders inspireren met het maken van combinaties (vooral via social media) en kennis laten maken met 'andere' merken. Soms zijn het merken die nog niet eerder in Nederland te koop waren, kleine wat onbekendere labels (zowel nationaal als internationaal) of merken die vernieuwen en goed in ons concept passen. Merken die net even anders zijn dan alle mainstream merken, maar wel van mooie kwaliteit (deels organic cotton) en met oog voor het productieproces. Alle kleding die bij Adorablekidzz hangt is afkomstig van mensen met passie voor mode, grafich ontwerpers/modeontwerpers die net als ikzelf iets willen overbrengen met kleding.

Heb je advies nodig over hoe je een kledingstuk kunt combineren? Wil je een andere maat bestellen die niet op voorraad is? Wil je langskomen om de kleding in het echt te zien of te passen? Of heb je een andere vraag stuur dan een mailtje naar info@adorablekidzz.nl.

Veel plezier met winkelen en rondkijken op de site!

 

 

 

 

 

© 2014 - 2017 AdorableKidzz.nl - KidsFashion & Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel