Navigatie

 

KINDERMODE STYLING EVENT ADORABLE KIDZZ & JUSTBYMANON

ADORABLE KIDZZ OPENT SPECIAAL VOOR HET KINDERMODE STYLING EVENT HAAR DEUREN VAN DE SHOWROOM IN KUDELSTAART ( GEMEENTE AMSTELVEEN) VOOR JULLIE!  KORTOM LEKKER SHOPPEN ÉN INSPIRATIE OPDOEN, STYLING EN EEN FOTOSHOOT EN DAT OP EEN EASY SUNDAY.

Manon: 'Het fijne rauwe, ruige en vet stoere  merkenpakket van Adorable Kidzz geeft ons de mogelijkheid om jullie tijdens de stylingsessie te voorzien van super mix & match styling tips voor het nieuwe winterseizoen. Natuurlijk hebben wij ook tijd genoeg om al jullie brandende vragen te beantwoorden. Zo wordt stylen een feestje, ook na het stylingevent bij Adorable Kidzz'

Het stylen tijdens het JustbyManon styling event is een feestje doordat we op afspraak werken!

Winkelen en wachten is voor veel kinderen niet hun favoriete bezigheid, en door op afspraak te werken is het voor de kinderen het aller fijnst.  Dat zie je terug in hun hippe outfits en ontspannen foto’s!

Schrijf je nu in! Vol = Vol
Reserveer alvast een plekje zodat je verzekerd bent van een persoonlijke JustbyManon styling sessie bij  Adorable Kidzz inclusief fotoshoot (Geen kosten aan verbonden).

Vragen en/of reserveringen via  info@adorablekidzz.nl. Vermeld je naam -telefoonnummer – voorkeur ochtend / middag – aantal kinderen – geslacht – leeftijd – naam.

Wij sturen je z.s.m. een bevestiging van je inschrijving met tijdstip door. 

Tot snel bij Adorable Kidzz in Kudelstaart!

PS: Voldoende gratis parkeer gelegenheid en een leuke goodiebag!!

 

© 2014 - 2017 AdorableKidzz.nl - KidsFashion & Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel