Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Pop Cutie

Pop Cutie - Deense designaccessoires geïnspireerd op de Japanse popcultuur

Pop Cutie is een merk dat schattige sieraden maakt, ontworpen door de Deense Cecilie Lindemose. Pop Cutie blinkt uit in unieke ontwerpen en hoge productkwaliteit, de kettingen worden leuk verpakt en zijn een echt kadootje om te geven.

Alle Pop Cutie-accessoires zijn ontworpen en geproduceerd of geassembleerd in de VS / EU en een aantal van de lijnen zijn gemaakt in co-merk met Japanse bedrijven, waaronder Iwako, die bekend staan ​​om hun zeer gedetailleerde Japanse puzzelgummen.

Cecilie Lindemose heeft haar ontwerpen gericht op meisjes in de leeftijd van 5 tot 14 jaar, maar ook tieners houden van dit merk. Het brein achter Pop Cutie, Cecilie Lindemose, is afgestudeerd in modeontwerp.

Gedurende een aantal jaren heeft ze de verantwoordelijkheid genomen als verkoopagent voor Sanrio's Hello Kitty-producten in Denemarken en daarnaast Europese verkoopagent voor verschillende Japanse merken met dezelfde schattige Japanse sfeer. Door haar nauwe samenwerking met deze Japanse merken, besefte Cecilie een duidelijke behoefte aan schattige producten gericht op meisjes die deels uit speelgoed zijn gegroeid maar nog steeds dol zijn op de schattige Japanse Kawaii-stijl.

Pop Cutie ontwerpt niet voor specifieke seizoenen. In plaats daarvan worden elke maand nieuwe lijnen ontwikkeld, sommige worden klassiek en blijven permanent in de collectie - andere worden slechts in beperkte hoeveelheden gemaakt.

Lees meer Lees minder