Over ons

Het gezicht achter Adorablekidzz

‘Met Adorablekidzz kan ik mijn creativiteit de vrije loop laten’

Tijdens mijn opleiding aan de Mode Academie in Rotterdam lag mijn focus op styling. Toen ik mijn drie kinderen kreeg leefde ik me helemaal uit op hun outfits. Heerlijk vond ik het, de nieuwe collecties van bijzondere merken bestuderen en de mooiste combinaties bij elkaar zoeken. Samen met Timme, Eefke en Emme-Lise groeide mijn liefde voor kinderkleding van duurzame, kwalitatief mooie en creatief hoogwaardige kwaliteit. In 2015 nam ik de sprong in het diepe en begon ik, vanuit huis toen nog, mijn eigen webshop. Adorablekidzz was geboren.

De afgelopen jaren heb ik zoveel bijzonders meegemaakt. Het persoonlijke contact met de creatieve geesten achter de merken uit mijn shop geeft me veel inspiratie. Ik herinner me bijvoorbeeld dat ik op een beurs een lang gesprek had met de eigenaresse van het Nederlandse merk Maed for Mini. Ze was net begonnen en ik raakte meteen enthousiast. Adorable Kidzz is daarom al vanaf hun tweede collectie Maed for Mini-ambassadeur. Samen groeien is het mooiste dat er bestaat.

Inmiddels is Adorable Kidzz een volwassen bedrijf. Ik verkoop meer dan veertig merken, waaronder Bobo Choses, Mini Rodini, Sproet & Sprout, Kongesslojd, Tinycottons, Repose AMS, Mingo, Enfant, Carlijnq, Blossom kids en Long Live The Queen. En ondanks dat we blijven groeien is het persoonlijke voor mij nog altijd heel belangrijk. Alle inkoop, stylingadvies en communicatie doe ik zelf. Ik word nog elke dag blij van mooie stapeltjes maken en verschillende outfits samenstellen en combineren. In mijn showroom in Uithoorn ontvang ik je heel graag op afspraak om samen de prachtigste sets voor je kind(eren) uit te kiezen. Naast kleding verkoop ik ook schoenen, accessoires en een kleine selectie speelgoed.

Als het je niet lukt om zelf langs te komen, volg ons dan op Facebook of Instagram en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan hoef je ook geen enkele actie of aanbieding meer te missen.

Laat je inspireren, vraag gerust om advies en geniet van het moois!

Bernadette