Verzenden & retourneren

Verzenden en Retouren

Nederland:

Wij bieden gratis verzending binnen Nederland op bestellingen boven de € 75 (Tijdens Sale periodes kan het bedrag voor gratis verzending tijdelijk worden verhoogd)


Voor het verzenden van pakketten maakt AdorableKidzz gebruik van de diensten van My Parcel/PostNL. Je ontvangt voor pakketpost altijd via e-mail een Track & Trace  nummer waarmee je het pakket kunt volgen. De verzendkosten voor bestellingen onder de  € 75,00 (Nederland) bedragen standaard € 4,95 (voor pakketten rekenen wij geen hoger bedrag hier ontvang je dus automatisch een korting van ons). Voor zendingen naar andere landen gelden andere tarieven.

België, Duitsland & Luxemburg: de verzendkosten zijn € 6,95 per bestelling. Orders vanaf € 100,00 worden gratis verzonden.

West Europa: de verzendkosten zijn € 9,95 per bestelling. Orders vanaf € 150,00 worden gratis verzonden.

Oost Europa: de verzendkosten zijn € 14,95 per bestelling. Orders vanaf € 150,00 worden gratis verzonden.

Wereld zendingen (buiten de EU): de verzendkosten zijn € 25 per bestelling. Orders vanaf € 300,00 worden gratis verzonden.

LET OP: Voor pakketten buiten de EU kunnen extra belastingen of invoerrechten in rekening worden gebracht, deze zitten niet in de prijs inbegrepen en kunnen wij niet van te voren berekenen.

 

Ophalen van je bestelling / Bezoek Showroom

Ben je in de buurt en wil je je bestelling liever komen afhalen, of wil je gewoon de collecties in het echt bekijken, voelen en passen dat kan! Stuur dan vooraf een mail naar [email protected] o.v.v. afhalen bestelling/langskomen dan maken we een afspraak. Vanzelfsprekend worden er in dit geval geen verzendkosten in rekening gebracht.

Ophaaladres/bezoekadres is: Amsteldijk Noord 141, Uithoorn

Ophalen kan uitsluitend op afspraak - Afspraak maken via: [email protected]

 

Levertijd

Verzending vindt doorgaans plaats binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling. AdorableKidzz streeft ernaar de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk (bij voorkeur dezelfde dag) te versturen. Mochten artikelen onverhoopt niet op voorraad zijn en/of mochten wij niet in staat zijn jouw bestelling binnen de vermelde levertijd te laten bezorgen, dan stellen wij je hiervan op de hoogte. Betreft het een spoed bestelling? Laat ons dit weten door een opmerking toe te voegen aan je bestelling. Wij doen ons uiterste best jouw bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden.

 

Nabestellen:

Is de maat van een artikel uitverkocht, stuur dan een mail met het gewenste artikel en de maat naar: [email protected].

Na ontvangst van de mail wordt er gekeken of het artikel nog te bestellen is. Levertijd is verschillend per label maar ligt tussen de 5-10 werkdagen. Hou hier rekening mee bij je bestelling.

 

Retouren

Als je om wat voor reden dan ook toch niet helemaal tevreden bent met de producten dan kun je het artikel binnen 14 dagen retour zenden.

Het te retourneren product moet voorzien zijn van de originele labels en originele verpakking en zal niet worden teruggenomen indien het artikel niet meer in de originele staat verkeerd. Gewassen en/of gedragen artikelen nemen wij niet retour. Producten met een korting hoger dan 50% mogen niet worden geretourneerd of geruild i.v.m. de extra korting.

Het product moet tevens voldoende gefrankeerd worden teruggestuurd. Indien de volledige bestelling wordt geretourneerd en er kosten zijn berekent voor het heen zenden van de producten dan zullen wij deze verzendkosten vergoeden. Het retour zenden is altijd voor eigen rekening. 

Het pakket moet binnen 14 dagen bij ons binnen zijn. Pakketten die na 14 dagen binnen komen worden niet geaccepteerd. We vinden het fijn als je de retour even aan wil melden per mail, maar direct verzenden mag ook mits binnen 14 dagen.

* Retour kosten zijn altijd voor eigen rekening

Retour adres:

Stuur je het product in de originele verpakking onder vermelding van het ordernummer of een naam naar:

AdorableKidzz

Lisdoddestraat 140

1433 WH Kudelstaart

 

Na ontvangst van de retourzending zal het aankoopbedrag van de retourzending zo spoedig mogelijk worden teruggestort (uiterlijk binnen 14 dagen). Indien de volledige order wordt geretourneerd zal het volledige bedrag worden teruggestort inclusief eventuele verzendkosten van het heenzenden van het product naar de klant (indien deze in rekening zijn gebracht).

 

Acties:

LET OP: Tijdens actie periodes als bijvoorbeeld BLACK FRIDAY kunnen tijdelijk andere voorwaarden gelden. 

 

Ruilen

Het ruilen van een product is mogelijk. Wij verzoeken je om het product volgens de instructies te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen met het de gewenste maat. Het te ruilen product moet voorzien zijn van de originele labels en originele verpakking en dient in de originele staat te verkeren (niet gedragen en/of gewassen) en zal niet worden teruggenomen indien het artikel niet meer in de originele staat verkeerd. Het product moet tevens voldoende gefrankeerd worden teruggestuurd.

Meld het te retourneren (ruilen) product altijd bij ons aan door binnen 7 dagen na ontvangst een e-mail te sturen naar [email protected]

Het pakket moet binnen 14 dagen bij ons binnen zijn. Pakketten die na 14 dagen binnen komen worden niet geaccepteerd.